Bringing harmony to our lives and the world around us

Herken je dat gevoel dat alles klopt? Dat alles in elkaar valt en je simpelweg voelt dat dit het juiste is? Dat is een super fijn gevoel. Zelf heb ik de afgelopen jaren ook juist het tegenovergestelde meegemaakt. In maart 2018 belandde ik bij mijn ouders omdat ik geen eigen huis had. Dit bracht me in een bizarre situatie waarbij ik energetisch niet meer op het niveau kon komen waar ik me zo lekker voelde. Het had een bepaald trauma bij me veroorzaakt dat ik eerst moest verwerken, alleen was bij mijn ouders niet de plek om dat te doen. Het creëren van een fijne plek en een fijn ritme waarin alles klopt, bleek een behoorlijke opgave. En hoewel, ik nog steeds niet zover ben dat alles in mijn leven klopt, begint het gevoel weer terug te komen. Grappig genoeg, was dat gevoel er eigenlijk altijd al, ook in de afgelopen jaren waarin ik veel geworsteld heb. Het verschil is, dat het zich meer integraal in m’n leven begint te nestelen. Dat gevoel wil ik op grotere schaal mogelijk maken. Dat doe ik met: “Bringing Harmony to our lives”.  

Over “Bringing harmony

“Bringing harmony to our lives”, is een combinatie van een workshop en een creatiebijeenkomst. We brengen onszelf in harmonie en maken de ruimte te herkennen wat ons ervan weerhoudt de innerlijke helderheid en harmonie te ervaren. Tegelijkertijd onderzoeken we waar we nu al meer met elkaar kunnen samenwerken en delen wat er is om ons leven makkelijker te maken.

De bijeenkomst

14:30 – 15:30 Introductie en interactie vanuit het hier en nu

15:30 – 15:50 pauze

15:50 – 16:50 Verdieping en verkenning creatie in de wereld

16:50 – 17:00 korte pauze

17:00 – 17:30 ‘t Bij elkaar brengen en afronden

Waar en wanneer?

Zaterdag 18 januari, Amsterdam

14:30 tot 17:30, Cocasa, Lumierestraat 63, Amsterdam IJburg. Deuren openen om 14:00 en sluiten weer om 18:00. Er is thee, water en een lekkere gezonde snack.

Zaterdag 25 januari, Utrecht

Tijd en locatie volgt.

Voor de bijeenkomst in Amsterdam:

Vroege vogel €30,- tot 18 december

Reguliere prijs €40,- 18 december tot 28 december

Late vogel €50,- 28 december tot 18 januari

(Utrecht zelfde prijzen, andere data).

Ps. als deze prijzen te hoog voor je zijn, stuur me een berichtje dan vinden we een geschikter bedrag.

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: